Coaching usLUGE


Vi birate, želite li putovati sami ili u društvu.
I najsnažnji ponekad trebaju podršku, birajte najbolje za sebe!

Coaching

Popust na paket 5 coaching sati - total 150 EUR + 30 min prvi susret gratis!


Razgovor s coachem je koristan jer često u zahtjevnim i izazovnim situacijama emocije preplave um i od „šume ne vidite drvo“. Izazov u jednom životnom području često se preljeva i na ostala i taj domino efekt ugrožava kvalitetu života i crpi vam energiju.

Uz edukaciju, radu coacha autentičnost daje je njegovo životno iskustvo i osobnost. To dvoje omogućava prepoznavanje istoga u klijentu, te uz pomoć coaching alata i primjene istih, uspješnu podršku klijentu.

Coaching je proces u kojem vas podržavam da „ponovo stanete na noge“, u životnom području gdje je "zapelo" ili želite promjenu i napredak - povratkom povjerenja u sebe i svoje resurse, da uklonite uvjerenja koja vas sputavaju i oslobodite potencijal životnog zadovoljstva u svim životnim područjima.

 • Coaching se trenutno provodi uživo i online

 • Trajanje pojedinačnog coaching sata 60 minuta, cijena 40,00 EUR

 • Prvi susret je besplatan (30 minuta), kako bi se upoznali i utvrdili koje su Vaše želje i potrebe

 • Broj sati coachinga ovisi o vašim potrebama, za više informacija i dogovor prijavite se za prvi susret koje je besplatan.

 • Prijavite se ispunjavanjem obrasca

Coaching se trenutno provodi online preko Zoom platforme
Trajanje coaching sata 60 minuta
Prvi informativni sastanak je besplatan, kako bi se upoznali i utvrdili koje su Vaše želje i potrebe
Cijena ovisi o broju sati coachinga, za detalje dogovorite informativni sastanak
Prijaviti se možete putem formulara

Za dodatna pitanja i prijave
ispunite obrazac  Pitanja i odgovori

  Coaching je aktivan odnos coacha (trener-nažalost nema bolje prijevoda na hrvatski jezik) i klijenta. Klijent u razgovoru iznosi izazov (problem) kojim nije zadovoljan u životu te na kojem želi raditi. Coach aktivno sluša klijenta te ga kroz precizno postavljena pitanja, izazove i poticaje usmjerava, da samostalno dođe do odgovora i rješenja. Coach ne savjetuje niti odlučuje umjesto klijenta, već ga podržava da dođe do vlastitih resursa kojima dolazi do odgovora na životne izazove. Tako se kvalitetno gradi i jača samopouzdanje i samopoštovanje klijenta.

  Iskustva polaznika


  Ksenija je u coachingu "tiha voda brijege dere"; nježna u pristupu i komunikaciji, puna razumijevanja, suptilno, ali odlučno vodi kroz proces koji puno puta nije ni malo lak ni jednostavan i svaki put me dovede do olakšanja, spoznaje i u konačnici do rezultata. Ima izuzetnu sposobnost slušanja i prepoznavanja što je to na čemu treba poraditi da bi napravila korak dalje. Ima ogromno znanje i barata brojnim alatima, a posebno lijepo je što prenosi svoje znanje i svaki put me poduči nečemu novome.
  Hvala Ksenija!
  —R.T.