Snaga osmijeha energizirajuća srijeda

ENERGIZIRAJUĆA SRIJEDA  – umor i opterećenost zamijenite snagom i radošću!


Novosti i obavijesti

Svakodnevica sadrži događaje koji ti daju energiju i koji ti uzimaju energiju.
Neko će reći  – ah moram raditi – netko jedva čeka da krene…nekom će biti teško skuhati ručak, neko će u toj aktivnosti vidjeti razonodu…čak i djeca – obožavamo ih, ali nekada su pravi „gutači“ energije. Zvuči poznato?

Činjenica je da, često nismo svjesni tih događaja koji nam dižu i spuštaju energiju – uzimamo ih kao nepromjenjivi dio života, nešto što treba otrpjeti – „tako je kako je“ – no ne treba biti tako!!!

Ti imaš utjecaj na to, oduzimaju li ti stvari koje doživljavaš- osobe ili događaji, energiju ili ti je daju – bez obzira na to što ti se događa.
Zato neko od limuna napravi limunadu, a netko ne!

CILJ SUSRETA – i to baš u sredini tjedna, da se resetiraš – je dignuti razinu energiju – odbacivanjem onoga što ti uzima energiju i dodavanjem stvari koje ti daju energiju!!!

Da baš srijedom – da još stigneš vidjeti da funkcionira i ostvariš dobrobiti svojih izbora – jer u životu je sve izbor – od toga što jedeš, oblačiš, misliš, govoriš….
Kako? – mojom energijom i svime što kao NLP coach znam, da ti u tom susretu dam i još više…
Kada? – svake srijeda 20-20,30 sati
Pola sata inspiracije i motivacije za vas!

Kako se prijaviti?
Samo na ksenija@snaga-osmijeha.com pošalji tekst „energizirajuća srijeda“ i dolazeću srijedu ćeš na mail dobiti Zoom link za uključenje (ne zaboravi Downloadati Zoom aplikaciju ako je nemaš).

BONUS – svake srijede jednu osobu ostavljam i s njom besplatno odradim coaching!!!!!!!
Prijavi se na Energizirajuću srijedu – možda si ove srijede to baš ti!

Bez djelovanja nema promjene! Sada je na tebi IZBOR da se prijaviš – pazi ako ne djeluješ odmah, ode…., Učiniti nešto za sebe, odvoji 15 sekundi i prijavi se!

Najvrjedniji resurs kojeg u životu imaš je vrijeme – ne čekaj, ODLUČI za sebe i
prijavi se na ksenija@snaga-osmijeha.com
________________________________________________________________________________________________________________

„Njen jednostavan, pozitivan i smiren pristup svakoj situaciji oslobađa put povjerenju i jamči uspjeh edukacija i treninga koje organizira. S lakoćom pojednostavljuje izazovne situacije i ukazuje kako usmjeriti pažnju na ono što je doista bitno.“ Mirta K.

Podijeli!

Komentari

Komentar: