Iskustva klijenata

Osvrti i komentari polaznika

Ponekad u životu dovoljan je samo jedan trenutak da se sve sruši, da nastupi strah, tjeskoba… U tom trenutku je bitna osoba koja će te voditi i biti snaga u tvom životu, tko ti neće reći sve će to biti dobro, nego ti to možeš! Tko će te svojim duhom natjerati da vidiš dobro i u lošim trenucima, da shvatiš da i u boli ima nade kao i da svaki dan je novi dar. Najveća pobjeda je kada iz takvih bitaka izađeš jači nego što si ušao u nju. Stoga Ksenija, za svaki osmijeh koji si mi stavila na lice, za svaku mrvu hrabrosti koja je napunila moje srce, za svaku riječ koja je bila velika kao kuća, jedno veliko HVALA.
—Sandra Mišetić
Ksenija je u coachingu "tiha voda brijege dere"; nježna u pristupu i komunikaciji, puna razumijevanja, suptilno, ali odlučno vodi kroz proces koji puno puta nije ni malo lak ni jednostavan i svaki put me dovede do olakšanja, spoznaje i u konačnici do rezultata. Ima izuzetnu sposobnost slušanja i prepoznavanja što je to na čemu treba poraditi da bi napravila korak dalje. Ima ogromno znanje i barata brojnim alatima, a posebno lijepo je što prenosi svoje znanje i svaki put me poduči nečemu novome.
Hvala Ksenija!
—R.T.
Naša ljudska i učiteljska pažnja je u današnje vrijeme najčešće usmjerena na druge osobe. Zbog brzine izmjenjivanja važnih, značajnih, vrijednih, hitnih događanja u našim osobnim i stručnim životima ne stižemo se posvetiti sami sebi i zapitati se kako smo. Možemo li odgovoriti na sve zahtjeve koji nam se sami po sebi nameću? I kako se pri tome osjećamo? Zahvalna sam na radionici/ edukaciji poput Ksenijine koja je kroz dva sata pripomogla da se prisjetimo- sebe kako se putem ne bismo izgubili.
—Vanda Bartulica