Ksenija – moja priča

Pomažem ti vratiti povjerenje u vlastitu vrijednost i sposobnost!

Ksenija Kolman Goreta


NLP master & coach, Theta healing praktičar

Ksenija Kolman Goreta, NLP master & coach
Njen jednostavan, pozitivan i smiren pristup svakoj situaciji oslobađa put povjerenju i jamči uspjeh edukacija i treninga koje organizira. S lakoćom pojednostavljuje izazovne situacije i ukazuje kako usmjeriti pažnju na ono što je doista bitno.
— Mirta K.

Uz ove obrazovne titule, ja sam prije svega žena u svim ulogama - poduzetnica, supruga i majka. Svaka od tih uloga donijela mi je iskustvo i omogućila razumijevanje i uspjeh u coachingu klijenata.
Životno iskustvo oblikuje svakoga od nas – no ne moraš biti „žrtva“ istoga. Put kojim sada hodaš možda je jedini kojeg trenutno poznaješ, no svakako nije jedini.
Put koji je mene doveo do Snage osmijeha počeo je još u fakultetskim danima. Naime, sjećam se da sam tada poželjela, u šetnji gradom, u odrazu izloga, vidjeti svoje nasmijano lice. Želja koja je krenula iz potpunog deficita svega što bi činilo taj osmijeh.
Jesam li na početku znala koji put slijediti - nisam. Slijedila sam svoj osjećaj i želju – učila sam kroz iskustvo. Ja sam išla dužim putem, ti ne moraš!
Danas imam svoj brend Snaga Osmijeha iza kojeg stojim svakom stanicom mog bića – energijom, znanjem i iskustvom!
Snaga osmijeha – simbol je za mene zdravog odnosa prema sebi - balansa iz kojeg djelujem, koji mi daje energiju i životnu radost!

Svrha mog rada - pomažem ti vratiti povjerenje u vlastitu vrijednost i sposobnost – pozicije iz koje odlučuješ i kreiraš život (i privatno i poslovno) kojem se raduješ!
Jer otkrivanje vlastite vrijednost i ljubavi prema sebi – TOČKA su preokreta u tvom životu! Nedostatak poznavanja vlastite vrijednosti i ljubavi prema sebi u životu „skriva“ se u obliku različitih izazova u privatnom i poslovnom okruženju – kojima je zajednički nazivnik - loš osjećaj i gubitak energije.

Educiranjem u neurolingivstičkom programiranju (NLP) ubrzala sam svoj osobni napredak i ustabilila životni balans, na uvjerenjima i vrijednostima koja mi služe i osnažuju me. Danas je to temelj mog rada kao coacha – klijenti time ostvaruju željeno – djeluju u skladu sa svojim vrijednostima, pronalaze nova rješenja u izazovnim situacijama, grade bolje odnose, donose odluke za svoju dobrobit, osjećaju olakšanje, dobivaju energiju.
Moja energija, kreativnost, potreba za napretkom i rastom, stalno me nose naprijed - zato uz brdo knjiga koje stalno čitam, završavam edukaciju Theta healinga i Uvodne transakcijske analize.

Moja empatija i intuicija su mi uz formalna znanja, jako vrijedan alat za uspjeh u radu s klijentima. Kao coachu sve to znanje, iskustvo i moja osobnost daju mi fleksibilnost. Jer nije sve u alatima, inače bi svatko tko ima alat bio majstor – a znamo da nije tako – treba znati koji alat i kada upotrijebiti – a to je talent uspješnog coacha. U ritmu klijenta osjetiti koji alat donosi najbržu i najtrajniju promjenu.

U životu mi je važan - smisleni rad, učenje-rast i napredak, kreativnost i naravno vrijeme za obitelj/djecu – i to sve uklapam u moj dnevni raspored.
Moja posebnostmoja energija - često čujem – uvijek si nasmijana, odlična mi je tvoja energija – dakle i kada ne radim, dajem ljudima osnovu onoga što jesam – moju energiju i osmijeh.
Volim – boraviti u prirodi, čitati, meditirati, zapjevati i zaplesati onako kao da me nitko ne gleda i ne čuje, kućne ljubimce - raditi sve što mi daje osjećaj slobode, radosti, snage, života
Moja strast – novo, novo, novo – uvijek mi nakon nekog vremena poznato dosadi... zato istražujem čitam, dopunjavam i koristim znanje...mislim da se to nikada neće promijeniti – promjena, novo, kretanje i napredak daju mi energiju!!!
Moje inspiracije - Gregg Braden, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Eckhart Tolle, Anita Moorjani, Michael Beckwith i svi drugi autori ... koji istražuju i govore o nepostojanju granica ljudskih potencijala – što čvrsto vjerujem i tako pristupam svojim klijentima!

Njen jednostavan, pozitivan i smiren pristup svakoj situaciji oslobađa put povjerenju i jamči uspjeh edukacija i treninga koje organizira. S lakoćom pojednostavljuje izazovne situacije i ukazuje kako usmjeriti pažnju na ono što je doista bitno.
— Mirta K.