Snaga osmijeha Savršen dan

Može li dan biti savršen? – Misli uz jutarnju kavu


Novosti i obavijesti

Dijelim odmah jer me baš inspiriralo.
Dok sjediš na početku dana često priželjkuješ savršen ili barem dobar dan, na kraju kojeg ćeš se osjećati dobro.
Ako znaš što te čeka, a ne raduje onda vjerojatno misliš…kad bi bar bio dobar dan ili kako bi lijepo bilo imati dobar dan, nada sa strahom – uf, o tome ću nekom drugom prilikom.

Sada želim reći sve to što želite da bude savršeno, a izvan vas je – dotičete svojom osobnošću, a ono reagira – u pravilu su to osobe koje se vežu uz određene situacije. Možete li utjecati da njihovu savršenost, direktno ne – oni su kakvi jesu – inidirektno da – kroz to kakvi ste vi.

Vaš jedini posao je da vi budete savršeni.
NE u smislu da sve morate savršeno napraviti da bi se mogli pohvaliti, nikako –
nego da se savršeno osjećate s onim kakvi jeste i što radite, da ste ponosni na sebe da se volite i iz takvog sebe da djelujete. Da stanete, sami sa sobom, da se pogledate, pohvalite, budete nježni i savršeno dobri prema sebi – jer savršenstvo je u vama, ne izvan vas.

I kako ja volim reći, učinite to za sebe i pogledajte što će se događati u vašoj okolini.

Prva čaša koju trebaš puniti si TI! – koliko god to nekima „daleko“ zvučalo.
Nekom će trebati više rada na sebi, nekom manje, ali nije nemoguće na zdrav način staviti sebe na prvo mjesto, zapravo potrebno je i tome težite bili toga svjesni ili ne.

Ekipa krećemo u još jedan dan, kakav će biti ne znam, al znam kako se sada osjećam – savršeno, isto od srca želim i vama.

Podijeli!

Komentari

Komentar: