Snaga osmijeha 'Ljubav prema sebi'

Trenutak kad ostaneš sam


Novosti i obavijesti

Vjerujem da svatko u životu doživi taj trenutak kad ostane sam. Kada utihne svakodnevna buka obaveza, podrške, kada osjetite sebe. Niste osamljeni, samo ste sami.
Trenutak te samoće veže se uz često neku odluku, promjenu, događaj…trenutak je to istine, sami sa sobom.
Tako je snažan i važan taj trenutak!
Stojite i na vama je odluka – kako, kuda ili zašto dalje?
Možda ćete ovog puta krenuti dalje zbog nekog vama važnog, zbog djeteta, partnera…no što kada taj korak nećete morati napraviti zbog njih, zbog koga ćete?
I ponovo će doći taj trenutak i usred sve buke, svih dobrih namjera, obaveza, obitelji, prijatelja ostaneš sam…kako, kuda ili zašto dalje? Kada kao da se izbrišu svi savjeti, sve pročitane knjige, svo znanje, svi alati…i ostaneš ti, ono što jesi.
Kako ćeš birati, kuda krenuti, što napraviti?
U tom trenutku jedino ljubav prema sebi vodi te u pravom smjeru i zato je tako važna.
Čista ljubav prema sebi, koja nema veze sa egoizmom, već zdravim samoodržanjem.
I zato ih poštujte i budite zahvalni na tim trenucima učenja, događaju se, ako već niste da zavolite sebe.

Ove riječi doslovno su izašle iz mog srca. Ljubav prema sebi je tako potrebna svakome od nas i našoj okolini. I toliko se nadam da će doći gdje treba, do vašeg srca. Jer kada imaš tu ljubav i u trenutku kada ostaneš sam zapravo nisi sam, imaš sebe.

U Osjećaoni četvrtak je rezerviran za takvu LJUBAV, pridružite nam se i volite ili ako još niste zavolite sebe. Na prvom mjestu zbog sebe, a onda i svih ljudi oko sebe, drugačijim redoslijedom ne ide.

Podijeli!

Komentari

Komentar: